„Sunt chirurg si ma lupt cu cancerul…Este Romania in acest pericol? Categoric da! Ziua de azi mi-a confirmat ca se forteaza suspendarea Presedintelui ca ultim bastion de opozitie dupa ce Parlamentul, Curtea Constitutionala, Avocatul Poporului sunt practic inactivate”

(Last Updated On: December 14, 2016)

PSD îl forțează pe președintele Klaus Iohannis să-l numească premier pe Liviu Dragnea chiar dacă legea interzice ca un condamnat să fie numit ministru. Mai mult, PSD a arătat semne că este chiar dispus să-l suspende pe Iohannis dacă nu-l numește pe Dragnea premier.

Unul dintre cei mai buni chirurgi din Brașov a transmis un mesaj dur pe Facebook. Bogdan Moldovan a scris: „Sunt chirurg si in cea mai mareparte din timpul profesional ma lupt cu cancerul. Ce e cancerul? O populatie de celule care ajunge sa domine un organism prin neutralizatea tuturor mijloacelor de aparare, a tuturor factorilor inhibitori, celulele ajungand nemuritoare.

Exista un model similar in plan sociologic?
In timpul liber sunt un cugetator la binele tarii si al romanilor si am un sensor de pericol care se activeaza din cand in cand, cand simt ca lucrurile pot derapa spre ceva nedorit.

Exista cancer sociologic vorbind? Da! Ne-o dovedesc tari si conducatori din jurul nostru care s-au eternizat la conducerea tarilor lor si care din pozitia de putere pe care se afla nu mai pot fi schimbati, au inactivat mecanismele de cenzura si cele de inhibitie, devenind nemuritori.

Este Romania in acest pericol? Categoric da! Ziua de azi mi-a confirmat ca se forteaza suspendarea Presedintelui ca ultim bastion de opozitie dupa ce Parlamentul, Curtea Constitutionala, Avocatul Poporului sunt practic inactivate.

Sunt chirurg si ma lupt cu cancerul…”