Și totuși, PSD exclus iar Tăriceanu premierul României și președintele PNL? Vezi reacțiile lui Victor Ponta și a unui vicepreședinte ALDE

(Last Updated On: December 15, 2016)

Ieri vă prezentam o ofertă irezistibilă pe care Tăriceanu a primit-o: șef la PNL și premier al României din partea unei coaliții formate din PNL, ALDE, USR ȘI UDMR ceea ce ar exclude PSD-ul care a câștigat categoric alegerile.

Ieri, vicepreşedintele ALDE, Cătălin Gerea, nu a exclus varianta unei reveniri în PNL. “Îl văd pe Călin Popescu Tăriceanu în fruntea PNL”, a spus Gerea la Realitatea TV, la emisiunea lui Rareş Bogdan, ‘Jocuri de putere’, potrivit stiripesurse.ro.

Mai mult, Gerea spune că pot exista discuţii cu PNL. ALDE nu respinge reunificarea cu PNL.
Declaraţiile de dragoste nu s-au oprit aici. Secretarul general al PNL, Marian Petrache nu a exclus varianta de a-l susţine pe Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de premier.

”Pana sa facem analize mai aprofundate – sa ne uitam putin la cifre!

PSD doar si-a facut foarte bine si corect datoria fata de alegatorii sai ( nici macar nu au fost la numarul maxim)!

In acelasi timp Iohannis si PNL si-au batut joc de proprii alegatori prin demagogia, ipocrizia si lipsa totala de viziune si proiecte !

Iar din rezultatul votului au inteles ca trebuie sa o schimbe pe Gorghiu cu Turcan

Si sa se roage acum de Tariceanu sa tradeze / acelasi Tariceanu pe care il mascareau si umileau ca niste farisei cand le-a zis ca pleaca pentru ca au rupt USL si s-au aliat cu PDL ca sa se se inscrie in PPE!

Mare e Gradina Domnului!”, e mesajul fostului premier.