Lider PSD despre românii din străinătate: Sunt ca hoții de buzunare din autobuz. Mesaj de Crăciun

(Last Updated On: December 27, 2016)

Românii din străinătate unt făcuți hoți și cerșetori de presa din străinătate fără motive serioase. Tragic este însă faptul când politicieni de la noi îi compară pe românii din străinătate cu hoții de buzunare.

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a avut o iesire scandaloasa la adresa romanilor din diaspora. Prezent la Antena 3, pe 23 decembrie, el i-a comparat pe romanii care au stat la cozi uriase pentru a vota in noiembrie 2014 cu hotii de buzunare, informează aktual24.ro.

„E de discutat si ce fel de mobilizare a fost in 2014… daca a fost. Nu e greu sa faci o coada la vot. Sunt adusi niste oameni care se misca de o asa maniera incat… gata, s-a format coada! (…) Stiti cum se intampla cu hotii de buzunare din autobuze. Unul blocheaza o usa si ceilalti aglomereaza…”, a spus Nicolicea, vineri, Antena 3.

Eugen Nicolicea a fost numit, saptamana trecuta, lider de grup al deputatilor PSD.

Nicolicea este celebru pentru modul agresiv si jignitor in care isi sustine opiniile. In luna iunie, el l-a jignit grav pe Moise Guran, in cursul unei emisiuni la Digi24, pe care l-a catalogat „prost”, „sicofant” si „obraznicatura”.