DECLARAȚII! Liviu Dragnea NU îl suspendă pe Klaus Iohannis, încă. Vezi ce a spus Liviu Dragnea în conferință de presă:

(Last Updated On: December 27, 2016)

Liviu Dragnea  susținut în urmă cu câteva minute o conferință de presă în care a prezentat reacția PSD la refuzul președintelui Klaus Iohannis să o desmeneze pe Sevil Shhaideh premierul României. Liviu Dragnea s-a declarat nervos și a spus că va analiza până mâine ce decizie să ia în cazul președintelui pentru a nu băga România într-o criză politică.

Liviu Dragnea: „ Am urmărit cu stupefacție anunțul președintelui Iohannis. Împreună cu colegii am încercat să explicăm resorturile cinstite sau constituționale care ar fi putu sta în spatele acestei decizii. Nu am reușit să găsim un motiv constituțional sau riscuri.

Părerea noastră este că acest om vrea să declanșeze o criză politică în România. Joi, după consultări, președintele a invitat-o la discuții pe Sevil.

După alegeri am sperat că și donul Iohannis, oamenii și instituțiile care se consultă, au înțeles că românii nu mai vor jocuri oculte. Se pare că m-am înșelat.

Cred că și dumnealui și ceilalți acoliți sunt speriați de posibilitatea certă ca programul de guvernare votat de români să fie pus în practică iar românii să trască mai bine. Și că a înțeles că nu mai vrem să perpetuam un sistem ocult.

Vreau să vă spun că domnul președinte a semnat anul trecut numirea doamnei Sevil în funcția de ministru.Mâine o să luăm o decizie. Vreau să cumpănesc foarte bine, nu între un interes pesonal, ci între ce este bine și rău pentru România.

Este o avalanșă de mesaje de la oameni care se simt jugniți care cer cu femitate suspendarea președintelui. Nu este o decixzie ușoară. Dacă vom ajunge la concluzie că este bine pentru țară să-l suspendăm pe președinte o vom face fără ezitare.

Vom constitui o comisie care să analizeze dacă gestul președintelui este constituțional sau nu”.