A murit fotbalistul Daniel Prodan. Dumnezeu să îl odihnească!

(Last Updated On: November 17, 2016)

Daniel Prodan, fotbalist din generația de aur, a murit miercuri seara în urma unui infarct. Avea doar 44 de ani. Anunțul a fost făcut aseară pe Facebook de jurnalistul Dorin Chiotea.

Pe Facebook, Dorin Chiotea a scris:„Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai cumplită știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

15139809_341193379581539_1115535215_n

Tragedia a avut loc în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că “în 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj.

Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a făcut tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat”.
Dumnezeu să îl odihnească!

UPDATE
De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan în prima oră de intervenție a medicilor. De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).

Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie.

Atacul de cord a survenit la foarte puțin timp după ce soția sa a venit de la serviciu. După ce s-au îmbrățișat, cei doi s-au decis să pună masa, iar imediat ce s-a ridicat de pe canapeaua unde viziona un program TV Didi s-a prăbușit sub privirile Liciniei și ale fiului său de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal București.

Corpul lui fostului internațional a fost ridicat de medicii legiști pentru autopsie. Poliția a ajuns, de asemenea, la locuința din Pipera/ str Erou Iancu Nicolae a fostului internațional, unde oamenii s-au adunat la poartă pentru a depune flori și a aprinde lumânări„.