Update! ALERTĂ Cutremur! Româncă din Italia: „Frica mare cutremur stam afara”. „Off , iar cutremur mare în Italia. Doamne, te rog, ai grijã de mama”

(Last Updated On: October 30, 2016)

Un nou cutremur puternic a fost resimțit în această dimineață, la 7.40 (ora locală) în toată Italia Centrală. Conform datelor preliminare, este un cutremur de magnitudine 6,5 cu epicentrul situat în regiunile Marche și Umbria, la o adâncime de 10 km.

Cutremurul a fost tot în zona deja greu lovită de evenimentele din 24 august și din ultima săptămână, informează din Italia gazetaromaneasca.ro.

14908288_1011623798965257_3779026321344940818_n

Cutremurul a fost resimțit în mod distinct pe tot centrul Italiei, cu oameni în stradă inclusiv la Roma.

Pe Facebook, Luminita DominteanA fost din nou cutremur !!! 7 , 1 grade la Perugia !!!iar la mine , aici s-a simtit destul de bine !!!Sa ne ocroteasca Dumnezeu , ca numai el ne-a ramas !!!!!

Ioana Durlea Frica mare cutremur din Nou la Roma 7,1

Ancutza Eu Cutremur mare frate nu se mai opreste 7.1

Marina Nina Mascitti Ma aflam in baie aveam musica data la tare ….am crezut ca trece un tir prin fata casei dar cand a inceput sa se miste tot in jur…am fugit

Liviu AnghelEu am crezut ca a căzut cineva pe scări in casa și vine jos da-i dura apoi au inceput sa scânteie pereti rau. Copii au inceput sa strige de sus …ce frica au tras!

Onea Cristi Mariana  Incepem ziua cu un cutremur mare.

Mioara Maria Frica mare cutremur stam afara

Gabriel Ionuţ BlânduOff , iar cutremur mare în Italia. Update! ALERTĂ Cutremur! Româncă din Italia: „Frica mare cutremur stam afara”. „Off , iar cutremur mare în Italia. Doamne, te rog, ai grijã de mama” 1?Update! ALERTĂ Cutremur! Româncă din Italia: „Frica mare cutremur stam afara”. „Off , iar cutremur mare în Italia. Doamne, te rog, ai grijã de mama” 1?Update! ALERTĂ Cutremur! Româncă din Italia: „Frica mare cutremur stam afara”. „Off , iar cutremur mare în Italia. Doamne, te rog, ai grijã de mama” 3? Doamne, te rog, ai grijã de mama