(Video) S-a DESCHIS primul sat plutitor din România. „Superb, jos pălăria în fața celor care au avut idea!” Vezi aici cum arată:

(Last Updated On: September 4, 2016)

Septembrie se anunță o lună caldă, de vară, așa că sunteți invitați la primul sat plutitor din România care s-a deschis recent pe clisura Dunarii.

Din acel loc se poate admira in voie tot defileul. Turistii spun ca este minunat sa te trezesti dimineata si sa dai cu ochii de Dunarea scaldata in soare.

Cosmin Cojocinescu, reprezentant Parcul National Portile de Fier pebntru stirileprotv.ro: ”Trasee montane care ofera puncte de belvedere, cum ar fi cele de la Cazanele Mici, Cazanele Mari, sunt cele mai accesate trasee turistice si mergand catre Caras, in zona in care ne aflam, avem trasee inclusiv depre istoria morilor de apa.”

In judetul Caras-Severin, mai exact in localitatea Berzeasca, deasupra apei plutesc acum zeci de bungalouri, toate utilate modern.
Reprezentant: Coltar, televizor o masuta si scaun.
Reporter: Sus e dormitorul?”
Reprezentant: Da, sigur, cu aer conditionat.

Asa arata primul sat lacustru din Romania. Pentru a va caza aici va trebui sa platiti 250 de lei pe noapte. Intr-un bungalou este loc pentru patru pesoane.
Turista: “Superb, jos palaria in fata celor care au avut idea!”
Turiste: “Noi am venit din Ploiesti sa vizitam zona si ne-am oprit aici. Liniste, tot ce iti doresti… si pentru pescari e super.”

Vezi aici Video:

Stana Liubimirescu, administratora satului lacustru: “Suna din toata tara, avem din Iasi, Bacau, Oradea, Constanta, deci din toata tara.”