„Vreau sa a….z, macar verbal, pe cineva din conducerea CFR. Cineva chiar merita asta. Si o sa va spun si de ce”

(Last Updated On: August 22, 2016)

CFR, compania românească de căi ferate care a ajuns din mândria țării o bătaie de joc. De sus până jos doar probleme: corupție, trenuri murdare, căi ferate uzate etc.

Pe Facebook, Attila Biro, a scris: „Vreau sa a…..z, macar verbal, pe cineva din conducerea CFR. Cineva chiar merita asta. Si o sa va spun si de ce.

14088764_293319507702260_1345408214_n

17:15 Gara Magalia. Un batran se agita disperat, in fata unui vagon al trenului care merge la Bucuresti. Ma duc sa vad despre ce e vorba. Amaratul era leoarca.

Incerca de cateva minute sa urce in tren dar nu reusea. Niste retarzi s-au gandit ei , ca peronul ala e ok asa, chiar daca diferenta de nivel pana la scarile vagoanelor este de vreun metru. L-am urcat in tren pe amaratul nostru. A venit apoi un cuplu de pensionari si ei au trecut prin acelasi calvar.

Dupa ce am coborat toti sfinti, am dat dezlegare la carne in frigiderele tuturor celor care au hoti CFR-ul am decis sa fiu constructiv. Am cerut explicatii de la CFR si masuri.

Va invit si pe voi sa faceti la fel. Intrati pe pagina de FB a ministerului si cereti explicatii. Sa facem ceva frumos.

Poate am in lista vreun functionar de la CFR care doreste sa explice aici cat de mult s-a praduit la Mangalia de nu mai erau bani de un c…t de peron”.