Wizz Air a deschis a sasea baza din Romania. Un Airbus A320 va opera 5 rute noi

Operatorul low-cost Wizz Air a inaugurat, vineri, baza de la Iasi, a sasea din Romania, pentru care aloca o aeronava Airbus A320, care opereaza, din 1 iulie, cinci rute noi spre Larnaca, Bologna, Tel Aviv, Catania si Roma Ciampino.

“Deja deservit de companie, Iasi devine cel de-al saselea aeroport din Romania, cu baza operationala Wizz. Noua aeronava creste numarul de rute de la Iasi la opt si va tripla capacitatea la 265.000 de calatori in 2016. Compania spera ca baza va stimula cresterea de locuri de munca la nivel local in aviatie si turism, iar pasagerii vor avea acces la si mai multe rute la pret scazut”, informeaza compania, citată de stirileprotv.ro

wizz

Zborurile pe cele mai noi rute din Iasi spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino si Tel Aviv incep pe 1 iulie. Initial, toate cursele vor fi operate de doua ori pe saptamana, cu exceptia Iasi-Bologna care va avea trei zboruri saptamanale. Frecventa spre Milano Bergamo a fost, de asemenea, marita.

Biletele pentru rutele din Iasi sunt disponibile de la preturi de 109 lei pe segment si pot fi rezervate pe wizzair.com.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 70 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari. Compania este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares.