Un român a câștigat 4 milioane de euro la LOTO! Vezi cine este norocosul

Marele premiu de la loto 6 din 49 în valoare de patru milioane de euro a fost câștigat de un tânăr de 20 de ani din Motru.

Tânărul câştigător de la Loto ar fi angajat ca îngrijitor la o unitate din sectorul minier. Acesta face curăţenie în perimetrul unităţii şi avea o situaţie financiară dificilă.

„Avem un tânăr, din câte am înţeles, care a câştigat un premiu în valoare de patru milioane de euro. Ne bucurăm, îi dorim să fie sănătos şi să se folosească de aceşti bani într-un mod inteligent şi aşteptăm cât mai mulţi participanţi. Cred că este vorba de un jucător ocazional. Putem să vorbim de norocul începătorului. Sunt puţin jucători, pentru că agenţia este mică şi oraşul la fel. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc. Va creşte numărul de jucători, pntru că acest câştig reporezintă şi o spălare de imagine a Loteriei Române“, a apus Violeta Popescu, lucrătoare la agenţia unde s-a jucat biletul câştigător, pentru adevarul.ro

Nu este singurul câştig important înregistrat la această agenţie din Motru. „În anul 2009, un domn de la Cătunele a câştigat recordul la categoria a II-a, un premiu de aproape trei milioane de lei. A prins cinci numere. Au mai fost câştiguri mari la această agenţie“, a mai precizat Violeta Popescu.