SUCCES! Simona Halep începe prima FINALĂ de astăzi, la Montreal ! „Noi, romanii, suntem o comunitate puternica. Imi iubesc tara, din acest motiv inca locuiesc acolo”

Simona Halep va juca de la ora 20:00, ora României, prima finală de la Montreal , în meciul de simplu contra jucătoarei Madison Keys. Simona va juca, după o scurtă pauză, și în finala de dublu, alături de Monica Niculescu împotriva jucătoarelor din Rusia  Ekaterina Makarova/Elena Vesnina.

Simona Halep le-a adresat un mesaj fanilor sai inaintea finalei turneului de la Montreal, dotat cu premii in valoare de 2.4 milioane de dolari.

13643796_281346888899522_1510029120_n

Simona s-a bucurat de un sprijin urias din partea fanilor romani din Canada, iar inaintea finalei le-a transmis un mesaj acestora.

“Ma simt foarte bine sa am atat de multi romani care sa ma sprijine. Vreau sa le multumesc pentru ajutorul lor. Atmosfera este incredibila. Mereu cand intru pe teren vreau sa castig pentru a juca si a doua zi in aceasta atmosfera.

Peste tot unde merg am parte de sprijinul romanilor si este ceva placut. Vreau sa-i vad fericiti, sa castig cat mai multe meciuri si sa ma bucur de moment. Cred ca este cel mai bun moment din viata mea. Noi, romanii, suntem o comunitate puternica. Imi iubesc tara, din acest motiv inca locuiesc acolo. Familia mea este de asemenea in Romania. Iubesc Romania si voi face totul pentru victorie”, a spus Simona Halep intr-o conferinta de presa și citată de ziare.com.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2.