S-a deschis Aquapark-ul de la Lotus Therm, singurul complex termal de 5 stele din România

Singurul complex termal de 5 stele din România, Aquapark-ul de la Lotus Therm, din Băile Felix, s-a deschis începând de astăzi, 4 iulie, și pentru publicul larg. Până acum acesta era accesibil doar persoanelor care se cazau la hotel.

“Preţul unei intrări pentru un adult va fi de 80 de lei, iar pentru un copil de 40 de lei. Programul zilnic va fi de la ora 10 la ora 18, începând cu data de 4 Iulie”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii companiei Turism Lotus Felix, deţinătorul complexului de cinci stele, preluat de ebihoreanul.ro

lotus4

(foto: lotustherm.ro)

Felixarium-ul se împarte în două zone distincte: zona interioară, formată din 10 piscine de relaxare cu apă termală şi hidromasaj, jacuzzi, piscine cu peşteri şi tobogane, şi zona exterioară, care cuprinde 4 bazine de relaxare şi înot şi o zonă de plajă generoasă.

lotus3

Potrivit reprezentanţilor Lotus Therm, apa termală de aici are “proprietăţi unice în lume”, atmosfera fiind completată de plante luxuriante, peşteri cu izvoare termale, cascade, perdele de apă, tobogane, zone de joacă pentru copii, toate “realizate la cele mai înalte standarde pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi”.

lotus2

“Cele 4 cupole retractabile de deasupra piscinelor interioare lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn. Lumina solară, crepusculul, adierea vântului pătrund în Felixarium, făcându-l un punct de atracţie al hotelului Lotus Therm, indiferent de momentul zilei”, afirmă comunicatul.

lotus1

Cei care trec pe la aquapark au la dispoziţie şi un teren de beach volei, un Tiki Bar, un local de grill şi cochetul Gold SPA cu un design modern.

lotus

Lotus Therm s-a deschis în luna octombrie anul trecut, proprietarii acestuia afirmând că este “unicul complex termal de 5 stele din România”.