Român, martor la atacul din Germania de ieri: “În viaţa mea nu am văzut aşa o reacţie de la un poliţist înarmat până în dinţi”

Un român stabilit în Germania a fost martor la atacul din Germania care a avut loc duminică noapte în orașul german Ansbach.

El s-a aflat la 50 de metri de atacator și a fost martor când acesta a fost întors din drum de la intrarea unui concert din cauză că nu avea bilet, trecând apoi pe lânga terasa pe care românul o deține în zonă, scrie b1.ro

„Pe la ora 22:10 s-a auzit o bubuitură puternică! La aproximativ 30 de secunde am observat cum angajaţii firmei de pază şi protectie au început să o ia la fugă spre zona de unde se auzise bubuitura. La 3 minute aproximativ auzisem de la organizator cum că s-a produs o explozie de gaz … dar mirosul de chimicale şi starea de agitaţie l-a dat puţin de gol.

După alte 5 -10 minute a apărut poliţia, înarmată până în dinţi, direct la standul nostru şi cu o voce agitata îmi spusese „Vă rugăm foarte frumos să părăsiţi zona în momentul acesta. Lăsati totul aşa şi să nu alergaţi pentru a nu produce panică. În viaţa mea nu am văzut aşa o reacţie de la un poliţist înarmat până în dinţi”, a spus sătmăreanul.