ALERTĂ în România! 3 polițiști înarmați ca să amendeze o vânzătoare de zmeură! „De ce nu se duc la Parlament sau in alte parti unde se fura la greu?”

Mircea Marian a postat o fotografie din Mamaia în care au fost surprinși 3 „zmei” care au amendat o vânzătoare de zmeură.

Pe Facebook,ALERTĂ în România! 3 polițiști înarmați ca să amendeze o vânzătoare de zmeură! „De ce nu se duc la Parlament sau in alte parti unde se fura la greu?” 1Mircea Marian a scris: Trei oameni ai legii – dintre care doi jandarmi cu pistol la cingătoare – au depistat o domnişoară care vindea zmeură în Mamaia.

13627250_1016664808448278_5280039458361152031_n

Au legitimat-o şi au sancţionat-o. Mă miră că ANAF-ul nu era prezent, să lovească în evaziunea fiscală.
Fotografie din presa locală, din 21 iulie.

 

Maria MariaMaria MariaCaptura secolului , or prins o infractoare deosebit de frumoasa pardon periculoasa
Adi OprițaAdi OprițaDe parca au terminat cu marii comercianti care nu dau bon fiscal.Au mai ramas sa amendeze amaratii astia..
Ailenei Remus MihaiAilenei Remus MihaiOf..si cand te gandesti ca in acest timp tara e plina de hoti…
Ioan CausanuIoan CausanuSooo misiunea, finalizata cu succes , de maine bugetul tarii va creste simtitor… ma mir ca pe parlamentari nui vede numeni cun vând “perle”
Maria BertokMaria BertokDe ce nu au adus si tancuri?
Bimbima BimbimagBimbima BimbimagCe frumos au fost cumva decorați, au prins insfirsit un rau facator.bravo baeti
Ta Cri PoTa Cri PoDar aia care zilele trecute parleau porcul pe litoral ce mai fac? Siesta?
Elena StolnicuElena Stolnicu De ce nu se duc la parlament sau in alte parti unde se fura la greu se lega de bietii oameni care a-si castiga o biata paine cinstit. Rusine sa le fie.