(Last Updated On: January 31, 2016)

BRD este acuzată că i-a închis contul unui client fără ca acesta să își dea acordul și i-a deschis alt cont în care i-a transferat banii, prin acest procedeu banca fiind acuzată și că a câștigat bani din taxele pe care le percepe pentru astfel de operațiuni.
1964787_715045255193948_90025796_nDan Moga din Timișoara a scris pe Facebook despre acest lucru, iar el spune că BRD refuză să îi dea explicații clare.
„Draga BRD,
Au trecut mai bine de 3 zile de cand am aflat intamplator ca ti-ai permis sa-mi inchizi acum o luna si jumatate un cont de economii pe numele copilului si sa transferi banii, mai putini, in alt cont pe care nu l-am deschis eu si de a carui existenta nu stiam.

Ce e foarte grav e ca mi-ai deschis un cont fara sa solicit, fara sa vreau, fara sa stiu, fara semnatura, fara nimic. De mai mult de 3 zile angajatii tai nu reusesc sa-mi explice ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat asa ceva fara stirea mea si refuza sa-mi dea un document scris in care sa motiveze actiunile bancii. In urma primei postari pe FaceBook, m-a sunat o domnita de la nr de telefon 0374.522.899 ca sa-mi spuna cu aroganta ca nu sunt la curent cu “conditiile generale” si ca ar trebui sa fiu mai atent pentru ca acolo scrie ca BRD face ce doreste.

wvwwvwv

veeevev
Am studiat cu atentie toate variantele ale “conditiilor generale bancare” din 2011 pana in prezent si nicaieri nu scrie ca ai dreptul sa inchizi un cont activ in modul si in conditiile in care ai procedat, sa sustragi banii clientului si sa-i depui in alt cont fara stirea lui.

[ads2]

La un calcul simplu, daca procedezi asa cu un milion de clienti intr-o zi, castigi aproape un milion de dolari din taxe bancare: inchidere de cont, transfer, deschidere de cont. Fara ca acei clienti sa stie. Frumos!
Deci practic iti inseli clientii si le furi banii. Mama BNR stie ce faci? Dar Politia?

Dar pana afla si ei, de azi iti promit ca am sa te ajut sa scapi atat de angajatii aroganti si cu intelect precar care persifleaza si jignesc clientii cu explicatii puerile, cat si de clienti, cat mai multi clienti. E foarte simplu sa afli ce ti se intampla, urmareste pagina mea de Facebook si ai sa vezi cat capital de simpatie ai adunat deja si cat vei mai aduna. Incet si cu rabdare 🙂

Vezi ce i-a răspuns BRD românului căruia i-a închis un cont de economii pe numele copilului și i-a transferat banii, mai puțini, în alt cont. Clientul a aflat de acestă operațiune după o lună și jumătate

Te pup, Dan”