(Last Updated On: December 3, 2015)

Prima crema de ciocolata a fost asezata intre cei doi biscuiti in 1947, la Constanta. Numele de botez, Eugenia, se traduce in limba greaca prin „Aristocrata” si tare bine si l-a mai respectat.

Din 50 de primaveri pe care le-a implinit, o doamna din fabrica si-a dedicat mai bine de 30 biscuitilor Eugenia. Am putea spune ca a crescut cu si printre ei, mai ales cand vine vorba de tehnica de producere. Secretele gustului nu se divulga, dar drumul de la materie prima si pana in galantarele magazinelor e complet automatizat. In fabrica din Constanta totul are o logica bine gandita, scrie kanald.ro

fefe

Producatorii respecta cu sfintenie reteta care i-a consacrat inca din anii 1940. Biscuitele este compus din 40% crema si 60% aluat, iar produsul finit, adica Eugenia, are 36 de grame.

[ads2]

350 de pachete sunt ambalate pe minut, multumita tehnologiei moderne. Cutiile se umplu imediat, iar drumul spre pofticiosi e deschis. Chiar si pentru cei de peste hotare, pentru ca Eugenia a ajuns vedeta pe Amazon. Americanii se declara fani infocati si platesc 17 dolari pentru o cutie cu 24 de biscuiti.

Cel mai departe Eugenia calatoreste in Canada si Statele Unite, dar e la mare cautare si printre vecinii nostri europeni.