De Crăciun au ieșit GHIOCEII ! Vreme de primăvară în România. Vezi aici Video:

(Last Updated On: December 28, 2015)

Temperatura caldă de afară are efecte negative asupra sănătății oamenilor. Medicii spun că, din cauza temperaturilor ridicate, virusurile se răspândesc mult mai rapid, iar asta se vede în creşterea numărului de pacienţi cu viroze respiratorii.

În plus și agricultorii au motive de îngrijorare, plantele au muguri ori au încolţit, iar dacă vor urma zile cu ger, culturile vor fi distruse.

„Temperaturile nefireşti pentru această perioadă a anului au determinat o creştere a virozelor respiratorii, în special la copii. Copiii şi bătrânii sunt cei mai expuşi şi automat şi rata complicaţiilor este mai mare la vârstele extreme”, spune Liliana Dăbuleanu, medic, pentru digi24.ro

Şi agricultorii au motive de îngrijorare, din cauza temperaturilor nefiresc de mari. Pomii fructiferi au deja muguri pe ramuri, iar culturile de legume au încolţit. Până şi ghioceii au răsărit, într-o comună din Dolj.

[ads2]
Vezi aici Video:

Potrivit meteorologilor, începând de marţi, în unele regiuni, vor fi temperaturi şi cu 20 de grade mai scăzute faţă de aceste zile.