Românii protesteaza si astazi in strada in Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Pitești, Targu Jiu, Deva, Galati

(Last Updated On: November 4, 2015)

mmmmmmm

Noi proteste au început în marile orașe în această seara. La București s-au adunat deja 3.000 de oameni. „Corupția ucide”, „Alegeri anticipate”, “Parlament penal, mars la tribunal” , sunt mesajele din Piața Universității.

În Cluj, și la îndemnul lui Lucian Mândruță, aproximativ 500 de persoane s-au adunat în Piața Unirii.  „La Cluj e liniste, frig si o bucurie mocnita si apasata. Stim ca doar ca am inceput ceva mare. Si ca trebuie sa continuam”  a postat acesta pe Facebook. „Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn”

La Brașov peste 1.000 de persoane s-au adunat în fața Prefecturii și au plecat în marș spre Piața Sfatului. Vrem dreptate și anticipate” și „Jos corupția”.

[ads2]

Oamenii au revendicări diferite, unii îşi doresc un guvern de tehnocraţi, alţii să se schimbe Constituţie şi anularea prerogativelor de care se bucură acum politicienii. Unii vor întărirea DNA, iar alţii simplificarea prin Constituţie a procedurii de dizolvare a Parlamentului şi reducerea numrăului de parlamentari. Au şi pancarte în acest sens.

Pe de altă parte, manifestanţii cer şi o nouă lege a partidelor politice.