FELICITARI ! Andreea Esca: „Astazi am daruit prima peruca din par natural creata in cadrul proiectului Fundatiei Renasterea : ” Vieti impletite”! Proiectul este dedicat femeilor bolnave de cancer la san

(Last Updated On: November 16, 2015)

mhmhmh

Fundatia Renasterea a lansat Vieti impletite, o campanie prin care cat mai multi oameni sunt incurajati sa doneze par si sa vada cum parul lor, transformat in peruca, chiar poate ajuta pe cineva, infrumusetandu-i viata. In Romania 1 din 6 femei este diagnosticata cu cancer de san in fiecare an. Din pacate, tratamentele impotriva cancerului determina pierderea parului si conduc la scaderea increderii in sine a pacientei oncologice. O peruca de par natural devine o necesitate, intr-o perioada delicata a vietii acestor femei.

Pe Facebook,Andreea Esca a declarat: „Astazi am daruit prima peruca din par natural creata in cadrul proiectului Fundatiei Renasterea : ” Vieti impletite”! Le multumim tuturor celor care au donat par pentru ca femei bolnave de cancer sa isi recapete increderea in viata. Le multumim saloanelor partenere pentru efort. Iti multumim tie, Sorin Stratulat , ca le tunzi gratuit , asa de frumos, pe cele cu suflet mare care doneaza par! Campania continua!”

Oricine poate ajuta la crearea unei peruci, indiferent de lungimea parului, prin oferirea unei sume ce va contribui la achitarea manoperei acesteia. Donatiile se pot face online, prin intermediul platformei comunitate.fundatiarenasterea.ro.

Una din vedetele care și-a tăiat părul este Corina Caragea de la PRO Tv.

[ads2]

Mi-am taiat parul. Soc. Pentru mine, pentru cei din jur.  Poftim? Esti nebuna? Cum sa faci asta? Nu poti sa donezi o suma de bani in loc? Nu vei mai fi TU! O sa astepti atat sa iti creasca! Da, dar o sa creasca. Tocmai asta e.

12049317_956874687684809_765525591263070499_n-e1443766757490

Toti cei care vor sa ajute si sa aduca un zambet pe chipul celor incercate de viata sunt asteptati sa se alature proiectului ”Vieti Impletite”. Miercurea poti beneficia de un ‪#‎bravecut‬ gratuit (spalat+ tuns+ coafat) la oricare dintre cele 3 saloane Beauty District din Bucuresti.