(Last Updated On: August 28, 2015)

 

Erwin Albu, cel care a înființat în Codlea „Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiți” „amenință” Prefectura Brașov că va aduce mai multe canistre cu „zeamă” de Protan pe care să le împăștie pe clădirea instituției.

Reamintim că Erwin Albu a fost luat pe sus de jandarmi zilele trecute după ce a aruncat o canistră cu „zeamă” de Protan pe Prefectura Brașov.

„Institutiile statului au inceput sa se miste. Dar vom urmari sa nu se mai poticneasca… Daca nu se vor lua masuri imediat, m-am autodenuntat ca voi continua sa duc probe imputite catre autoritatile brasovene.

AUTODENUNT. Mesaj simplu catre Garda de Mediu si Prefectura Brasov:

Stimati slujitori publici,
Daca pana luni,31 august 2015, nu veniti in inspectie la sediul Protan Codlea si pe campurile infestate din jurul acestei unitati si nu luati masurile imediate ce se impun, declar public ca voi aduce din ce in ce mai multe probe imputite inspre dumneavoastra.

Destule derogari a primit Protan SA pe care nu le-a respectat in ultimii multi ani cu largul concurs al dvs., destule termene si masuri de retehnologizare au fost ignorate, destule minciuni ni s-au tot aruncat, avand in vedere supliciul olfactiv la care sunt supusi codlenii si in prezent.


In speranta ca va veti indeplini rapid indatoririle,
Erwin Albu, cetatean pasator”.