(Last Updated On: August 28, 2015)

Polițistul Marian Godina, devenit cunoscut datorită poveștilor amuzante cu polițiști pe care le postează pe Facebook a acordat astăzi un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Împlineşte 29 de ani pe 7 septembrie, are aproape 50.000 de prieteni virtuali, pagina lui de Facebook e activă în continuare şi se pregăteşte să publice o carte. Nu i-a crescut însă şi gradul la serviciu, e tot agent şef adjunct de poliţie la Biroul Rutier Braşov, dar are în plan să ajungă student la Academia de Poliţie.

„Voiam să devin medic. Însă aveam o profesoară de română care, atunci când mă scotea la tablă şi nu ştiam nimic, mă îndemna să mă fac poliţist. Uite că i-am urmat sfatul…

Am dat anul trecut examen la Academie, la frecvență redusă, erau 28 de locuri şi 400 de candidați. Cel de pe ultimul loc a avut media 9,10, ghici ce medie am avut eu?  Am avut 9,10, am fost exact al douăzeci şi nouălea” a declarat polițistul într-un interviu pentru evz.ro.

 

Cel mai bun banc cu polițiști pe care îl știe:

„O babă într-un tramvai cască întruna. Un poliţist de lângă ea îi spune, mai în glumă, mai în serios, încet, mamaie, că mă înghiţi! La care baba îi răspunde: «Lasă, maică, nu te teme, că pe voi oricum nu vă înghite nimeni!»”

Ideea de a scrie pe Facebook:

Am fost la o masă cu mai mulţi colegi şi, inevitabil, au apărut poveştile fiecăruia de la serviciu. Mi-am zis că ar fi păcat să rămână doar în amintirea noastră, aşa că m-am gândit să le pun pe hârtie şi să le adun la un moment dat într-o carte.

Le-am pus pe FB pentru a vedea reacţia grupului meu restrâns de prieteni, fără să mă gândesc că vor deveni virale. Orice poliţist este o adevărată enciclopedie când vine vorba de astfel de întâmplări, deci… da, mai am !”