Flavian Glont, castigator la ROMANII AU TALENT, replica SUPERBA ministrului Ioan Rus. Iata ce va face „golanul” cu partea lui din premiul de 120.000 de euro

(Last Updated On: June 15, 2015)

Flavian Glonţ, unul dintre membrii grupului Speed Cubing, dă o lecţie de viaţă extraordinară tuturor adolescenţilor, dar ales multor miniştri şi politicieni de la Bucureşti.

Deşi abia a avut timp să se liniştească şi să îşi conştientizeze victoria, Flavian s-a hotărât deja ce va face cu partea de bani cuvenită. Prin gestul său dă o lecţie de viaţă tuturor politicienilor de la Bucureşti, şi indirect fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus, care săptămâna trecută care i-a jignit pe copiii românilor plecaţi să muncească în străinătate, numinându-i „golani”.

Adolescentul în vârstă de 17 ani vrea să folosească întreaga sumă pentru a o aduce înapoi în România pe mama lui, anunta (sursa: gandul.info). Femeia munceşte în Spania de mai mulţi ani, astfel că băiatul a rămas în grija bunicilor.

Cu banii pe care i-am câştigat vreau să o aduc pe mama mea înapoi în ţară. N-am stabilit încă detaliile, dar urmează să facem un «consiliu» de familie în curând”, a povestit el.

1

 

„Mi-a fost greu fără mama, cum oricui i-ar fi fost greu dacă ne gândim. Ne vedeam o dată pe an, fiindcă atât se putea… Şi ei i-a fost greu acolo, sunt singur. Un singur mesaj vreau să le dau copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate: dragi copii, nu vă lasaţi niciodată acaparaţi de anumite grupuri de oameni, anumite anturaje, trebuie să-i ascultaţi pe cei apropiaţi care vă vor ajuta să vă împliniţi visele”, a adăugat adolescentul.

Deşi nu s-a aflat în public la FINALA ROMÂNII AU TALENT, mama lui Flavian a urmărit totul la televizor, cu sufletul la gură.

„S-a învoit de la serviciu ca să vadă finala”, spus băiatul. „A fost foarte emoţionată, a plâns şi a spus că nu se gândea niciodată că aş putea fi atât de emotiv. A fost o bucurie maximă, m-a felicitat şi mi-a zis «vezi Flavian, când îţi doreşti ceva foarte mult, visele devin realitate» Cam aceleaşi lucruri mi le-am spus şi tata. Bunicii au plans şi ei. E o bucurie maximă în familia noastră. Încă nu mi-am revenit”, a mărturisit Flavian.

Tototdată, mama adolescentului a mărturisit că a fost foarte încrezătoare că fiul ei va reuşi să impresioneze atunci când va urca pe scenă în FINALA ROMÂNII AU TALENT, mai ales că ştia cât de mult munceşte acesta pentru a ajunge la performanţă.

„El este foarte matur şi de multe ori ne dă o lecţie de viaţă. Flavian şi-a dorit foarte mult acest concurs. În spatele acestei reuşite stau foarte multe ore de studiu. De altfel, el a participat la foarte multe competiţii. Nu este uşor, dar noi, familia, l-am susţinut şi sprijinit întotdeauna”, explicat femeia.

Flavian este acum  elev în clasa a X-a, în Câmpulung-Muscel. A descoperit, însă, cubul Rubik la vârsta de 13 ani şi jumătate, într-o pungă cu pufuleţi şi surprize.