(Last Updated On: December 26, 2015)

Braşoveanca Delia Duca a câştigat titlul de Miss Diamond of the World, la concursul cu acelaşi nume desfăşurat în Algeria, la începutul acestui an.
„Pentru mine, câştigarea unui concurs internaţional de frumuseţe este un vis împlinit. Am mai avut clasări în topurile unor astfel de competiţii internaţionale, dar de data aceasta am reuşit să câştig marele premiu (…) Este un sentiment minunat să auzi numele ţării tale strigat pe scenă, pentru că niciodată nu te strigă pe nume, ci cu numele ţării pe care o reprezinţi. Când am auzit ‘Miss Diamond of the World 2015 is… Romania’, am crezut că visez şi că urma să mă trezesc înainte de finală”, a declarat Delia Duca.

Tânăra a precizat că fondurile strânse din biletele vândute în seara finalei au fost donate de Organizaţia „Miss Diamond of the World” unui centru de ajutorare a copiilor cu probleme de sănătate din Algeria. ”Am avut şansa de a-i cunoaşte pe copii şi de a face poze cu ei imediat după finală, lucru care ne-a bucurat şi emoţionat foarte mult, atât pe noi, cât şi pe copii”, a declarat Delia Duca. (sursa: gandul.info)

1

Tânăra este licenţiată în informatică, fostă campioană naţională la dezlegări probleme de şah, iar momentan lucrează ca programator la o firmă de software, fiind de asemenea şi prezentator al jurnalului de seară pentru una din televiziunile locale.
[ads2]

Delia deţine numeroase titluri de frumuseţe, printre care cel de Miss Universe Romania 2012, precum şi clasări în competiţii de frumuseţe de nivel mondial – Second Runner Up Miss 7 Continents 2013, Top 5 Princess of the Globe 2013, Top 15 Supermodel International 2012, Top 15 Miss Globe International 2010 şi altele.

Pe locurile următoare la Miss Diamond of the World s-au clasat Belgia, Muntenegru, Algeria şi Spania.