(Last Updated On: March 31, 2015)

O femeie de 40 de ani, din Caras-Severin, traieste o poveste de iubire, cu multe semne de intrebare, alaturi de un soldat american.

Cei doi indragostiti nu s-au vazut niciodata fata in fata, iar soldatul, aflat dupa spusele lui pe front ii cere frecvent bani, pentru ca ar fi suferit, un accident. Peste 4000 de euro i-a dat pana acum femeia, celui care i-a promis, ca ii va deveni sot.

Claudia si Nicolas s-au cunoscut in mai 2014, cand soldatul a abordat-o pe Facebook. Femeia de 40 de ani pusese punct unei casnicii de 22 de ani si a gasit in conversatiile online cu barbatul alinarea de care avea nevoie, dupa o despartire dureroasa.

“Am fost cazuta la pamant, iar el a fost cel care m-a ridicat. Mi-a zis: iubesc vocea ta, iubesc ochii tai, as vrea din tot sufletul sa cunosc povestea din spatele ochilor tai. Am inceput sa plang. Cand am avut cel mai mult nevoie, el a fost acolo“, a povestit femeia pentru stirileprotv.ro

Dupa cateva saptamani Nicolas i-a facut Claudiei chiar si o cerere in casatorie. In tot acest timp cei doi nu s-au vazut decat in poze. In plus, soldatul i-a spus femeii sa-i trimita bani intr-un cont din Nigeria ca sa poate veni s-o vada in Romania.

Femeia lucrase in ultimii ani ca ingrijitoare pentru o batrana in Portugalia si avea mici economii pe care i le-a trimis. Insa barbatul nu a mai venit, din cauza unui accident suferit in Afganistan, sustine el.

“Trebuia sa vina si din motive pe care nu le cunosc, nu a mai venit…El este acolo unde este.. La razboi, nu la banca, sa scoata banii….N-am mai avut, pentru ca eu am mai trimis. In jurul a 4000 de euro. Am inteles ca a avut un accident. Nu mi-a povestit mare lucru. Si-a pierdut telefonul”,a expolicat Claudia.

Din motive de siguranta, spunea soldatul, ii telefona de pe un numar ascuns. Acum ea nu mai poate sa dea de el, asa ca asteapta un semn de viata. Indragostita lulea, femeia nu i-a pus niciodata la indoiala vorbele si i-a trimis ori de cate ori a fost nevoie bani.

Femeia, mama a unei fete de 21 de ani, asteapta cu sufletul la gura ca iubitul ei soldat sa se insanatoseasca si sa vina in Romania, sa-l vada in carne si oase si sa-i devina sot.