Halep a castigat fara probleme primul meci la Dubai! Doar doua game-uri cedate cu Hantuchova

(Last Updated On: February 18, 2015)

Debut perfect pentru Simona Halep în turneul de la Dubai. Principala favorită a turneului a reușit să obțină calificarea în runda următoare la capătul unui meci ce a durat doar 73 de minute.

În prima confruntare din Emirate, adversara Simonei a fost veterana Daniela Hantuchova. Slovaca, ocupanta locului 47 WTA, câștigase duminică turneul de la Pattaya City, iar luni a învins-o în runda inaugurală de la Dubai pe Mona Barthel, la capătul unui meci-maraton.

În turul II, Hantuchova nu i-a pus probleme lui Halep decât în primele game-uri, atunci când a reușit să trimită puternic și bine plasat de pe linia de fund. Slovaca s-a bazat pe reverul în lung de linie, lovitura sa preferată, însă acest lucru a ajutat-o să se țină aproape de Simona doar până la jumătatea primului set. De la scorul de 3-2 pentru reprezentanta noastră, adversara sa nu a mai câștigat niciun game, anunta digisport.ro.

Prin succesul cu 6-2, 6-0, cea mai bună jucătoare din România a bifat a patra victorie în faţa Danielei Hantuchova din tot atâtea jocuri directe.

În urma victoriei de marți, sportiva născută la Constanța va primi 26 000 de dolari și 105 puncte în clasamentul WTA.

Pentru un loc în faza sferturilor de finală de la Dubai, Simona Halep va juca miercuri contra Tsvetanei Pironkova, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 17:00. Partida va putea fi urmărită și pe site-ul digisport.ro. Cele două jucătoare se vor afla la prima întâlnire directă.