• Klaus Iohannis, RECORD de like-uri pe Facebook, după atacul la PSD. Vezi la cât a ajuns:

  Decizia lui Klaus Iohannis de a se împotrivi coaliției PSD-ALDE l-a făcut mult mai popular în rândul românilor.

  Înainte de 18 ianuarie, când încă nu se aflase de intenția Guvernului de a adopta ordonanța 13, numărul like-urilor de pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis nu înregistra diferențe semnificative.

  După acea zi, când președintele a participat la ședința de Guvern și a blocat ordonanța, Klaus Iohannis a început să strângă peste 2.000 de aprecieri zilnic.

  După patru zile, el a participat la marșul împotriva grațierii și amnistiei. Imediat, numărul a crescut semnificativ: pe 23 ianuarie, 15.000 de oameni noi l-au apreciat pe Facebook. Următoarea zi, alți 7.500 de oameni „i-au dat like-ul înapoi”, informeaza digi24.ro

  Astfel, până duminică 5 februarie, pagina președintelui României a crescut cu circa 65.000 de fani. De la începutul acestei săptămâni și până ieri, pagina a mai adunat aproximativ 19.000 de aprecieri, depășind astfel 1,8 milioane de fani.

  Președintele României a devenit, în noiembrie 2014, primul politician din Europa care a depășit 1 milion de aprecieri pe Facebook, devenind mai popular decât cancelarul german Angela Merkel.

  Loading Facebook Comments ...

  Leave a Reply