• REACȚIE de ultimă oră! Premierul Dacian Cioloș despre golănia PSD de astăzi cu amnistia și grațierea:

  Fostul premier Dacian Cioloș a avut o reacție pe Facebook în urma golăniei pe care PSD a vrut să o facă astăzi în Guvern.

  Pe Facebook, fostul premier Dacian Cioloş  a scris: „Prin felul în care a fost făcut azi, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul :

  Nu bunăstarea românilor, așa cum au clamat înainte și după alegeri,

  Nu interesul public, cetățenii sau mediul economic,

  Nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil.

  Principalul obiectiv a fost și rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale.

  Nimic altceva nu contează, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetățenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege.
  Simplu și cinic.

  Reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România, este inacceptabilă.
  Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceți România înapoi în anii ’90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forță sau aranjamentelor oculte”.

  Loading Facebook Comments ...

  Leave a Reply